02 August 2016
Rogozin continuă să tragă în Iurie Bodiu E vară. E luna lui cuptor. În arşiţa drumului se întrezăreşte o umbră. De parcă ar fi o nălucă, îmbrăcată în negru, cu bastonul în mână, o mamă merge spre… cimitir. Fie iarnă, fie vară, de douăzeci şi ceva de ani face acelaşi drum. Şi unde în altă parte să se ducă, dacă acolo îi este îngropat singurul fiu…
18 September 2015
„Îngerii mării” – copiii refugiaţi, înghiţiţi de ape Scriu şi plâng. Plâng şi scriu. După ce am văzut îngerul acela adus de valuri pe mal, nu mai am linişte şi pace. Sunt mamă, sunt părinte şi-mi sângerează inima când mă gândesc la ce soartă cruntă a avut acel micuţ nevinovat. E vorba despre Alan Kurdi, un băieţel de numai trei ani, înecat în apele mării la începutul lunii, alături de fratele său de cinci ani şi de mama sa, fugiţi de jihadiştii Statului Islamic. Şi câţi alţii au mai fost ca ei…
03 September 2013
Rogozin a venit pentru că a fost invitat! „Şi cu slănina în pod şi cu sufletul în rai”, spune un vechi proverb românesc, nu prea merge. Or, tocmai aceasta nu au înţeles guvernanţii care l-au invitat de curând pe Dmitrii Rogozin la Chişinău. Cu emisarul Kremlinului nu te joci! E ca şi focul, te arde. Şi i-a ars Rogozin cu replici acide de i-a făcut scrum. E şi acesta un fel de a mulţumi al Moscovei. Deh, asta e soarta RM, ca a celui care stă cu picioarele în două luntri. Riscă să se răşchire prea tare şi să nu se mai poată aduna…
20 June 2013
Acte false emise de Pretura Ciocana! Şi iată-l pe primul şpăgar Continui să lupt. Cu dreptatea în mână lupt, dar parcă ţin piept morilor de vânt.
12 June 2013
Şpăgarii de la „Urbanism” şi „drugul” meu Chirtoacă După textul scris ieri, unii s-au grăbit să mă acuze că i-aş fi sărit în cap primarului, alţii – dimpotrivă, că am fost prea moale şi că „puteam muşca mai mult”. În timp ce o gaşcă de „fani” îmi spălau oscioarele pe Facebook, un consilier local, la care am apelat în calitate de simplu cetăţean, m-a trimis la… „drugul” meu Chirtoacă! Un asemenea răspuns deocheat al unui om pus în slujba cetăţenilor este un subiect bun pentru o emisiune întreagă, dar nu merită. Cel puţin nu acum.
11 June 2013
Un nou caz de MITĂ şi CORUPŢIE la Primărie! D-le Chirtoacă, ALO! Dacă nu voi avea de ales, voi ieşi şi eu în faţa Primăriei de Chişinău alături de mai mulţi locatari din capită. Ei, nemulţumiţi de mansardarea blocurilor lor, eu, pentru nedreptatea pe care mi-o face Primăria şi direcţia „Arhitectură, urbanism şi relaţii funciare” a capitalei. Garantez că dacă iniţiez pe Facebook o campanie, mi se vor alături mii de chişinăuieni batjocoriţi şi umbriţi de construcţiile ilegale din acest oraş.
21 May 2013
Poziţia copilului Ne tot lamentăm că nu ne place viaţa pe care o avem, înjurăm şi scrâşnim din dinţi când vedem lupta acerbă dintre politicienii pe care i-am ales şi care, între timp, ne-au dezamăgit crunt; unii dintre ei, cel puţin.
03 May 2013
Gropi astupate cu noroi la Stăuceni? // FOTO Încurcate sunt căile primăriei la Stăuceni…
29 April 2013
„Lătratul” din timpul AIE Sâmbătă, 28 aprilie, în perspectiva Zilei Presei, la emisiunea „Istoria în mişcare”, de la radio Vocea Basarabiei, moderată de jurnalistul Alecu Reniţă, am vorbit despre actuala situaţie a presei din RM.
08 April 2013
Boboc – în mormânt, Voronin – cu trofeu! Ieri, pe 7 aprilie 2013, Valeriu Boboc a mai primit o palmă post-mortem şi, alături de el, toţi cei care au ieşit în stradă în revolta anti-comunistă din 7 aprilie 2009. Sună dur, dar e adevărat.
  • S
  • tiri NON-STOP
  • J
  • urnal TV