• Bloguri
  • 26 Aprilie 2018 00:22
31 October 2016
Vom avea un preşedinte al dreptăţii, curăţeniei şi valorilor demne În turul doi, Maia Sandu are mult mai multe rezerve decât Igor Dodon. Va fi o Victorie Umilitoare a doamnei Maia Sandu, în care guvernarea politico-criminală şi oligarhico-banditească vor suferi un fiasco total, odată şi pentru totdeauna. Se va pune capăt influenţei şi mizeriei estice şi cătuşelor în care societatea stă capturată.
17 October 2016
Maia Sandu contra unui lup cu coada între picioare Coruperea alegătorilor se face frontal de către unii candidaţi prin diferite forme şi metode. Astfel, furând din buzunarele cetăţenilor, guvernanţii încearcă să le acorde ceva milă tot din banii lor. Spectacolul, care încearcă să-l joace Marian Lupu, în goana electorală pentru preşedinţia statului, devine una de o obrăznicie fără limite. Una este foarte clar, frica de a pierde alegerile a devenit una, atât de mare, încât Marian Lupu îşi pierde ordinea acţiunilor în învălmăşeala evenimentelor.
16 October 2016
Efectele emigrării şi discriminarea moldovenilor Aceste material cuprinde constatări şi concluzii şocante şi uluitoare. Adevărul nu poate fi ascuns. Acest material poate afecta psihic, însă adevărul cere a fi arătat aşa cum este, atinge fiecare cetăţean plecat peste hotare. În Moldova nu există familie, să nu fie afectată de fenomenul emigraţiei umilitoare.
10 October 2016
Au văzut cum se fură băncile, dar au preferat să tacă Este foarte grav faptul că imediat după ce au fost făcute publice cazurile de insolvabilitate a celor 3 bănci, nimeni din fostele guvernări, ba chiar şi presa, nu a reacţionat în niciun fel la informaţiile unor experţi. Am informat şi am insistat, atât în faţa presei, cât şi la diferite întruniri, asupra necesităţii reale a valorii ajutorului de urgenţă de 15,4 miliarde lei. Având la dispoziţie informaţie veridică am scris despre intenţiile necurate ale altor 3 bănci, care au folosit falimentarea ca o punte de furt a ~4,7 miliarde lei din visteria statului. Este vorba despre cele 3 bănci: Moldindcombank, MAIB, Victoriabank, care numai cu 4 zile înainte de a fi făcută publică informaţia despre falimentarea BEM, BS şi UB, au plasat aceşti bani în conturi depozitare.
10 October 2016
Legiferarea jefuirii averii de stat; Intenţie sau necunoaştere? Amintesc parlamentarilor şi guvernanţilor, rolul şi misiunea statului este alta, decât cea de desfăşurare a activităţii economice. În Parlament pentru a fi aprobat se află un proiect de lege cu privire la întreprinderea de stat şi întreprinderea municipală. La rugămintea unor agenţii străine am efectuat o radiografiere fugitivă a acestei legi din perspectiva a mai multor aspecte. După câte am înţeles, această lege a primit şi avizul pozitiv al Centrului Naţional Anticorupţie.
03 August 2016
Miliardul furat – fără temeiuri legale de a fi transformat în datorie de stat; Adevăr versus intenţii necurate Dezvăluirile, care apar în ultimul timp, legate de furtul miliardului, cu siguranţă indică că de jefuirea sistemului bancar au fost preocupate două centre de comandă din Moldova. Unul ar fi al dlui Vlad Plahotniuc iar al doilea ar fi al dlui Vlad Filat. Alte surse informează că există încă două centre financiare Platon-Shor, care şi-au adus aportul la procesele de spălare şi furt al miliardelor din/şi prin sistemul bancar moldovean.
03 August 2016
BNM şi tranzacţiile criminale de bani prin Transnistria La momentul actual între sistemul bancar din partea dreaptă a Nistrului şi păianjenul de bănci ilegale necontrolate, din partea stângă a râului, nu există nici un fel de relaţii directe. Nu se efectuează niciun fel de tranzacţii în lei moldoveneşti.
29 April 2016
Şocurile (crimele) bancare care falimentează Republica Moldova Sumele creditelor acordate unor firme de către Banca de Economii şochează. Se pare, dacă aşa credite erau acordate mediului de afaceri mic şi mijlociu, problema locurilor de muncă în Moldova şi cea a veniturilor la bugetul de stat era rezolvată odată şi pentru totdeauna. Din tabelul de mai jos se vede foarte clar denumirea firmelor, perioada şi suma creditelor acordate.
25 April 2016
Cum poate fi eliberată Moldova de guvernare captivă? Cea mai bună soluţie de recuperare a miliardului furat ar fi ca societatea civilă să facă unApel din numele poporului către toate structurile europene şi internaţionale competente, prin care să fie blocate toate conturile tuturor oligarhilor din Moldova care măcar cumva au tangenţă cu guvernarea, la toţi actualii şi foştii parlamentari, inclusiv demnitari, miniştri, funcţionari de rang înalt, până când nu vor fi recuperate toate mijloacele furate şi până nu îşi va justifica fiecare din ei banii în aceste conturi. Mai apoi banii din conturile celor nominalizaţi să fie confiscaţi în folosul statului Republica Moldova, dar numai după ce la guvernare va fi o echipă de oameni curaţi şi cinstiţi.
22 April 2016
Corupţie în masă, milostenia banditului sau cât costă un rob în Moldova? Fac apel la toate forţele normale din Parlament, care nu le este frică şi care sunt pentru triumfarea legii. Aici se includ deputaţii din PSRM, PLDM, grupul Leancă, transfugii şi alţii, să pună în dezbateri actul de mituire socială, să depună sesizări la Curtea Constituţională şi să invite Procurorul general interimar pentru explicaţii şi inacţiune. Sub masca Sf. Paşte se organizează campanii de corupere în masă de către Partidul Democrat.
  • S
  • tiri NON-STOP
  • J
  • urnal TV