• Bloguri
  • 26 Aprilie 2018 20:08
09 October 2017
Despre cheltuielile pentru deplasări oficiale Nu voi utiliza nume în această postare, pentru că nu vreau să continui personalizarea acestui subiect. Discutând despre o persoană, distragem atenţia de la problema principală. Iar problema este că informaţia de interes public se doseşte intenţionat.
04 April 2017
Cruciadă împotriva trollilor şi postacilor Poate titlul e prea ambiţios. Va fi o tentativă. Explicăm pe scurt: Începem un joc nou pe reţele. Interactiv, cu provocări şi tot. Jocul e din câţiva paşi.
06 March 2017
Când şi unde a eşuat Plahotniuc? Deşi unii încearcă să ne creeze o altă realitate, că protestele şi luările de atitudine nu ajută, foarte des planurile lui Plahotniuc sunt date peste cap anume de ele. Cam o dată la două luni primeşte câte o lovitură dureroasă. Chiar şi în condiţiile actuale – de opoziţie dispersată şi slabă, societate civilă pe jumate aservită Partidului Democrat, mass-media independentă fragilă, Plahotniuc bate în retragere mult mai des decât holdingul o admite.
21 February 2017
Cum presa liberă ne salvează de corupţie; Studiu de caz – Estonia Faptul că avem o presă controlată politic este, spre regret, acceptat ca şi normalitate. E aproape informaţie publică faptul că ”asta e televiziunea lui ăsta, asta e saitul lui ăsta”.
27 January 2017
Când foloseşti protecţia datelor cu caracter personal pentru a ascunde corupţia Azi a apărut pe RISE o următoare investigaţie. De asemenea, pretextul „datelor cu caracter personal” este din nou în vizorul opiniei publice, după ce următorul demnitar l-a invocat pentru a fugi de un răspuns direct.
15 November 2016
„Alegerile au trecut; Şi ce mai departe?” Am observat ieri confuzie. Nu dezamăgire, nu deznădejde. Confuzie. Asta e bine. Dezamăgirea, deznădejdea înseamnă resemnare. Lumea a văzut ce s-a întâmplat. Ei pur şi simplu se întreabă ce facem mai departe. Lumea vede oportunitatea, nu constată problema. Asta trebuie să ne bucure. Aici câteva idei ce am putea face mai departe.
  • S
  • tiri NON-STOP
  • J
  • urnal TV