• Bloguri
  • 22 Mai 2018 14:39
01 September 2016
Stabiliţoiul lui Filip La 27 iulie, opoziţia cu mare greu a întrunit voturile necesare pentru lansarea moţiunii de cenzură. Prim-ministrul Pavel Filip, a fost chemat la covor.
01 September 2016
Shor-Plahotniuc, teatrul „Unui actor şi jumătate” Cu cât se apropie alegerile, cu atât metodele sunt mai murdare. S-a întâmplat un miracol - principalul figurant în dosarul jafului miliardului, care chiar şi-a mărturisit faptele, a fost eliberat din izolator şi plasat în arest la domiciliu. Asta s-a întâmplat desigur nu în cea mai „înapoiată democraţie” din Africa sau Asia de Sud-Est, dar chiar în inima Europei, în Republica Moldova cu „povestea ei de succes”.
01 September 2016
Cine a trădat o dată va trăda din nou... Astăzi avem motiv de bucurie: corpurile străine se desprind ruşinos de mişcarea protestatară, iar Platforma Demnitate şi Adevăr devine mai puternică şi mai curată.
25 August 2016
La mulţi ani, Moldova; #NuMaTem Nu va fi o postare optimistă, din păcate. Am avut ocazia să spun ce cred despre aceşti 25 de ani ce au trecut, despre prezentul ţării noastre şi despre viitorul ei. Viitorul acestei ţări nu e „scris” undeva. El depinde doar de noi şi ce vom face, cât de mult ne vom împăca cu situaţia actuală.
03 August 2016
TVR Moldova lucrează în gol? Cu toţii am fost martori câţiva ani în urmă când Guvernul României încerca să apere interesele Asociaţiei de Televiziune a României, care a fost pe nedrept pedepsită, prin rezilierea unilaterală a contractului de difuzare a TVR1 de autorităţile R. Moldova.
03 August 2016
Onoarea este ceea cu ce ne naştem Minciuna, manipularea şi cea mai scârboasă dezinformare sunt astăzi la loc de cinste în ţara absurdului... Oameni nevinovaţi sunt încarceraţi din simplul motiv că au ieşit în stradă să-şi strige durerea. Un premier minte că ţara, luată în captivitate de o grupare obscură, a obţinut în ultimele şase luni, de când este dânsul în fruntea guvernului, cele mai impunătoare succese de la Independenţă încoace. Cea mai mare parte a presei, subordonată oligarhului Plahotniuc, tirajează fără întrerupere neadevăruri şi falsuri oripilante. Atacurile demenţiale asupra lui Andrei Năstase şi a reprezentanţilor de frunte ai Mişcării protestatare nu contenesc nici pentru o clipă.
03 August 2016
O frază cât un plut on Platon: « Este adevărat, eu şi partenerii mei am achiziţionat acţiuni de la BEM. Am cumpărat aceste acţiuni de la Vlad Plahotniuc, inclusiv acţiunile pe care el le-a furat de la Ţopi, iar eu le-am vândut apoi lui Şor, în 2013. ». Preluat de aici.
03 August 2016
Plahotniuc pune la cale o lovitură de stat După declaraţiile incendiare ale lui Renato Usatîi privind discuţiile avute cu Plahotniuc, se conturează tot mai clar strategia oligarhului pentru perioada imediat următoare. Elementul cheie constă în preluarea totală a puterii în contextul alegerilor prezidenţiale, unul din scenarii fiind eliminarea lui Andrei Năstase din cursa electorală. Conform declaraţiilor lui Usatîi, Plahotniuc i-a recunoscut că în luna octombrie va întreprinde unele acţiuni foarte dure care pot provoca proteste în masă, acţiuni îndreptate cel mai probabil împotriva liderului Platformei DA.
03 August 2016
Platforma DA a dejucat planul diabolic al lui Plahotniuc; Şi-a dorit un puci ca în Turcia care să-i dezlege complet mâinile Opoziţia decapitată. Jurnalişti după gratii. Şcoli şi facultăţi închise. Un regim dictatorial ce se conturează tot mai clar. O societate aflată sub teroarea unei răzbunări pe o tentativă de lovitură de stat extrem de ciudată.
03 August 2016
Candidatura lui Leancă la prezidenţiale, o şansă oferită de Plahotniuc Zilele trecute l-am văzut pe simplul prim-ministru în mandatul căruia Moldova a rămas fără Aeroport şi câteva miliarde jefuite din sistemul bancar şi rezerva BNM anunţând, plin de el, că va candida la funcţia de preşedinte. Ca întotdeauna, de vină pentru toate e Platforma DA, care cică l-ar ataca.
  • S
  • tiri NON-STOP
  • J
  • urnal TV