23 May 2013
Despre noi atacuri raider şi interesele jurnaliştilor moldavi Am intrat astăzi în posesia unei scrisori adresate de către Preşedintele Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) Preşedintelui Republicii Moldova, Preşedintelui Parlamentului, Premierului interimar şi Preşedintelui Băncii Naţionale.
21 May 2013
Becali la puşcărie, Guma în deputăţie Astăzi instanţa supremă din România l-a condamnat pe deputatul şi patronul clubului de fotbal Steaua, Gigi Becali, la 3 ani de închisoare. Becali a fost găsit vinovat de tranzacţii ilegale de terenuri cu Ministerul Apărării.
16 May 2013
De ce Jurnal TV trebuie distrus Aflu ieri că hărţuirea în instanţă a postului de televiziune Jurnal continuă.
25 April 2013
Gurin, ilegal în funcţie; 3 deputaţi PLDM nu l-au votat Pe zi ce trece porcăriile pe care le fac indivizii aflaţi la guvernare devin tot mai mari şi mai greţoase.
27 March 2013
Voi cu justiţia să nu va puneţi! Astăzi Oleg Brega a filmat cum un judecător de la Curtea de Apel ia mită. Bine, judecătorul ia un plic, numără ce scoate din el, şi apoi îi întoarce o bancnotă celeia ce-i întinde şpaga. Că ia mită sau nu...deja va decide Dumnezeu. Sau CSM.
12 March 2013
Filat pune cruce şi pe el şi pe partidul său Un consilier de-al lui Filat posta pe facebook, acum câteva zile, un status prin care-şi exprima vădita bucurie în legătură cu faptul că ”tot mai multă lume înţelege, în sfârşit, că Plahotniuc este incompatibil cu viitorul european al acestei ţări.
05 March 2013
A căzut Alianţa pentru Plahotniuc Nu neapărat în condiţiile actuale, dar era clar că AIE nu mai poate exista încă de atunci. Moldova ar fi câştigat un an şi jumătate, iar Plahotniuc nu ar fi putut deveni atât de puternic precum este astăzi.
19 February 2013
Moldova, stat captiv al Mafiei În ultimele zile evenimentele decurg cu o rapiditate ameţitoare, iar gravitatea lucrurilor care se petrec este una pe care mulţi încă refuză să o înţeleagă.
07 February 2013
Frustrările unui om mic Despre nimicnicia lui Mihai Ghimpu am scris, pentru prima dată, acum 2 ani. Pentru prima dată când am scris că Ghimpu e un valet al lui Plahotniuc am fost numit trubadur al lui Voronin de către o agenţie românească de presă.
05 February 2013
Plahotniuc şi legăturile sale cu vânătorii criminali Audierile de astăzi, din cadrul Comisiei parlamentare de anchetă privind evenimentele din 23 decembrie, din Pădurea Domnească, cu participarea lui Vladimir Plahotniuc, s-au dovedit a fi foarte importante.
  • S
  • tiri NON-STOP
  • J
  • urnal TV