06 June 2014
De ce Plahotniuc are nevoie de PCRM Azi Tkaciuk a confirmat ceea ce, de fapt, se vehicula de ceva vreme. În rândurile comuniştilor e o degringoladă totală, iar luptele din interior riscă să slăbească PCRM-ul chiar într-un an electoral. În fond, acesta nu este un lucru tocmai rău. Niciodată nu e bine ca într-un stat să existe un partid mastodont, care să controleze tot ce mişcă în ţară, de felul cum s-a întâmplat în Moldova până în 2009 sau cum se mai întâmplă în prezent prin Federaţia Rusă, China sau Coreea de Nord.
26 September 2013
Din nou...despre lingăi şi „jurnalism” Am văzut azi un filmuleţ pe Facebook, care mi-a trezit o stare greu de explicat. În mod normal ar fi fost un moment un pic amuzant. Însă nu e chiar aşa, pentru că a arătat cât de jalnică este situaţia în jurnalismul moldav.
04 September 2013
Despre furtul de la BEM, curve şi lingăi Rândurile de mai jos nu sunt neapărat despre Banca de Economii. Din păcate această bancă a avut soarta pe care o anticipam încă acum 3 ani. A fost distrusă până ce a ajuns în pragul falimentului, ca mai apoi statul să renunţe absolut fără nicio pretenţie la mai bine de 20% din acţiunile unei bănci ce acum 4 ani era de departe cea mai rentabilă din stat.
13 August 2013
CNI-ul, încă o instituţie creată pentru a proteja averile oligarhilor? Cred că vă amintiţi cu toţii câtă foială s-a creat în jurul creării Comisiei Naţionale pentru Integritate. Societatea civilă a vrut un şef, parlamentul alt şef. Până la urmă au creat-o şi au mai pus astfel o bifă pe o condiţie a Uniunii Europene. Nici nu a mai contat că în fruntea acestei instituţii stă un individ care e certat rău de tot cu integritatea, pe al său nume Anatolie Donciu.
31 July 2013
Riscul de a trăi în Moldova...Lor Că în teritoriul dintre Prut şi Nistru există două tipuri de Moldovă, cea a oligarhilor, a slugilor şi a lingăilor acestora şi cea formată din restul lumii, nu mai există nicio îndoială.
25 July 2013
The proudest, not the poorest Ieri, pe facebook, era distribuit cu multă râvnă articolul unei fete care cică studiază în Marea Britanie şi s-ar fi săturat de viaţa pe care o duc britanicii. Cică ăia n-au Dumnezeu, cultură, tradiţii şi spiritualitate.
27 June 2013
Primul pas spre însănătoşirea sistemului de învăţământ În ultimii ani am scris în nenumărate rânduri că societatea moldovenească este stricată din şcoli. Nu voi uita niciodată momentul în care am publicat în ziarul liceului în care am învăţat un articol despre corupţia de la teze, iar apoi am fost ameninţat chiar de directorul liceului că voi fi dat în judecată şi exmatriculat.
13 June 2013
Despre tsunami care se va transforma în furtună într-un pahar cu apă Declaraţiile de astăzi, ale fostului Ministru al Tineretului şi Sportului, Octavian Ţîcu, au surprins şi nu prea. Au surprins pentru că Ţîcu este primul om care a făcut sau face parte din sistemul de guvernare din ultimii 4 ani, care a ieşit public acuzând de corupţie această guvernare. Şi nu au surprins pentru că dovezile prezentate de Ţîcu nu vin decât să confirme o regulă după care s-au ghidat toate guvernările de la independenţă încoace: furtul din bani publici.
04 June 2013
Plahotniuc, Voiculescu de Chişinău Cred că cei ce sunt interesaţi de viaţa publică din România cunosc bine cazul de şantaj care se discută mult în aceste zile la Bucureşti.
28 May 2013
Votarea noului guvern îl trimite pe Filat direct la puşcărie Unii mi-au zis că am exagerat la 22 aprilie, când i-am zis lui Filat ”Prostănacul”, dat fiind modul în care Plahotniuc l-a umilit şi l-a eliminat practic din politică.
  • S
  • tiri NON-STOP
  • J
  • urnal TV