16 July 2015
Filat-captivul, umilit din nou de Plahotniuc Filat a păţit ieri probabil a doua cea mai mare umilinţă a sa de când e în politică. Prima, desigur, rămâne una memorabilă şi probabil va apărea prin cărţile de istorie peste ani. Este vorba de celebrele scuze la adresa lui Plahotniuc, după ce l-a făcut pe ăsta criminal şi în toate felurile.
14 July 2015
Cine (şi de ce) îl va face pe Filat din nou premier? În ultimele săptămâni tot mai mult se discută despre posibilitatea revenirii lui Filat în funcţia de prim-ministru. Unele slugi propagandistice ale sale încearcă să inoculeze tot mai mult această idee, care e parte dintr-un plan mai vechi.
09 March 2015
Exemplul Ucrainei; De ce Moldova are nevoie de europeni şi americani în funcţii cheie Urmăresc cu mare atenţie ce se întâmplă în Ucraina. Sunt solidar cu lupta pe care acest popor o duce cu invadatorii ruşi, dar şi plăcut surprins de forţa de care dau ucrainenii dovadă în aceste momente extrem de dificile pentru ei.
05 March 2015
Filat, Plahotniuc şi joaca de-a miniştrii Ieri, în clădirea Guvernului, a avut loc un alt episod din tristul episod denumit „integrare europeană” în varianta Alianţei pentru Plahotniuc.
12 February 2015
Plahotniuc a închis gura cârcotaşilor: Un Guvern proeuropean, cu cetăţeni europeni Vladimir Plahotniuc ieri a închis gura tuturor cârcotaşilor care-l criticau că ar fi împotriva integrării europene. Ba mai mult chiar, el i-a dat direct peste nas lui Mihai Ghimpu, cel care propunea un procuror general european. Plus la toate, a îndeplinit şi dezideratele lui Iurie Leancă, din decembrie, care peste tot pe unde merge vorbea despre „europeni şi americani” în funcţii cheie.
16 January 2015
Chirtoacă şi Lupu confirmă: Plahotniuc ţine cu orice preţ de Procuratura Generală Lucrurile pe care le spun de aproape 5 ani de zile încep, uşor-uşor, să fie confirmate şi de unii politicieni de la Chişinău, chiar dacă o fac cu jumătate de gură şi doar atunci când nu prea mai au altă soluţie.
14 January 2015
De ce Filat nu vrea procuror străin şi aderarea la NATO? Ieri Mihai Ghimpu a vorbit cu hotărâre despre două lucruri pe care demult aşteptam să le aud din gura unui politician din Moldova. În primul rând, liderul PL a spus, în urma unei noi runde de negocieri cu PD şi PLDM, că dacă Procuratura Generală se depolitizează şi este adus în fruntea instituţiei un occidental, atunci el nu are nicio problemă în a reintra într-o coaliţie de guvernare.
28 November 2014
Cum s-a folosit Plahotniuc de Usatîi pentru a-şi asigura guvernarea după 30 noiembrie Aşadar, aventurierul Renato Usatîi a fost exclus din cursa electorală. Acest lucru s-a întâmplat însă cu doar 3 zile înainte de ziua alegerilor, iar felul în care a fost eliminat din joc ne demonstrează încă o dată că în Republica Moldova noţiunea de justiţie are un cu totul alt sens decât în lumea civilizată.
19 November 2014
Alianţa pentru Plahotniuc e pregătită; Decât să fiu mârlan, mai bine pierd Ieri a mai apărut un sondaj. Probabil ultimul de până la alegerile din 30 noiembrie. Din el ar reieşi că în urma alegerilor ar putea să iasă o alianţă prorusă, iar Facebookul s-a isterizat rapid. Cică „pierdem Moldova”.
26 September 2014
Integritatea lui Plahotniuc sau cum îşi bate joc CNI de Europa De când s-a început epopeea casei lui Plahotniuc de pe malul lacului Geneva nu mi-am creat nicio clipă speranţa că ceva se va întâmpla în acest sens. Acest Al Capone de Grozeşti a făcut porcării mult mai mari decât a-şi tăinui o casă la graniţa francezo-elveţiană. Aşa cum nu s-a întâmplat nimic nici în acele cazuri, nu se putea întâmpla nimic nici acum.
  • S
  • tiri NON-STOP
  • J
  • urnal TV