25 August 2015
Cum vrea Plahotniuc să întoarcă miliardul Scenariul „întoarcerea miliardului” pentru ungerea ochilor moldovenilor continuă. După ce a identificat câteva milioane la naşul şi nepotul lui Filat, CNA-ul lui Plahotniuc arată deja cu degetul în dreptul Aeroportului Internaţional Chişinău.
19 August 2015
Putin, şansa lui Plahotniuc de a deveni preşedintele Republicii Moldova În ultimele zile presa de limbă rusă din Moldova, cea care nu prea-l agreează pe Plahotniuc, vehiculează ideea că Al Capone de Grozeşti ar bate drumurile destul de des pe la Moscova, în încercarea de a obţine o audienţă la Kremlin.
11 August 2015
Maia Sandu, lider al Platformei DA? Moldova caută un lider. Unul adevărat. Determinat, demn, corect. În 25 de ani de independenţă acest lider nu a apărut. Deşi s-a întâmplat de câteva ori să se creeze impresia că acest stat poate să dea un lider, de fiecare dată s-a eşuat lamentabil.
07 August 2015
De ce Leancă se întreţinea cu Shor şi cine este cel care îl protejează pe Drăguţanu? Fostul simplu premier Iurie Leancă a surprins ieri. Pentru prima dată de când e în politică am avut din partea sa o reacţie dură. Reacţia s-a consumat printr-o postare pe Facebook, deci nu putem fi siguri că acele cuvinte chiar îi aparţin, dar chiar şi aşa, actualul lider de partid este obligat să răspundă la mai multe întrebări.
29 July 2015
Cazul „Dializa”: Moldoveanul condamnat la moarte de sistemul medical din Moldova, salvat de cetăţenia română Recent am mers la Iaşi cu Ion. Ion este un cetăţean al Republicii Moldova, dar şi al României, care suferă de insuficienţă renală.
28 July 2015
Filate, pleacă! Lasă-ne! În primăvara lui 2013, după ce Filat îşi cerea scuze de la Plahotniuc pentru că l-a făcut criminal, locul căruia este la puşcărie, iar ulterior i s-a interzis să fie premier, am spus că individul ăsta nu mai are niciun fel de viitor în politică.
27 July 2015
Poate reuşi o Maia Sandu într-un mediu infectat de Plahotniuc? În ultimul timp apar tot mai multe persoane publice care încep să recunoască un lucru pe care unii îl spuneau de prin 2010, fiind luaţi pe atunci la mişto, despre ce înseamnă pentru Moldova acest individ numit Plahotniuc.
24 July 2015
Cine şi de ce nu o vrea pe Maia Sandu premier Epopeea cu Maia Sandu premier continuă să se prelungească, iar şansele ca aceasta să ajungă în fruntea unui nou Guvern devin tot mai mici, în ciuda faptului că ieri întâi Lupu, apoi Filat, au nominalizat-o drept candidat pentru această funcţie.
23 July 2015
Maia Sandu premier, procuror general din UE şi guvernator al BNM din SUA Aşa cum Independent.md relata încă de marţi, pe când toate site-urile de ştiri preluau o porcărie de-a aventurierului Usatîi, cum că Saakaşvili va fi viitorul premier, la ora scrierii acestui articol Maia Sandu este totuşi candidatul PLDM la funcţia de prim-ministru.
22 July 2015
Filat se plânge că Plahotniuc l-a scos pe Juravschi din partid şi foloseşte justiţia împotriva sa, dar coalizează cu el Aseară, în sfârşit, după câteva săptămâni de împărţit, şantaj, intimidări, presiuni, sforării şi alte porcării cu care politica moldovenească ne-a obişnuit în ultimii ani, ni s-a spus că avem alianţă. Acest lucru l-am aflat chiar din gura lui Filat, care ne-a dat şi toate detaliile viitoare guvernări, specificând chiar că PLDM-ului îi va revenit funcţia de premier.
  • S
  • tiri NON-STOP
  • J
  • urnal TV