11 September 2015
Care sunt primii deputaţi ce vor trece de partea protestatarilor? Discutând zilnic cu oamenii instalaţi în Oraşul Demnităţii din Piaţa Marii Adunări Naţionale am fost întrebat în repetate rânduri dacă din cei 101 de deputaţi, ar exista măcar vreunul care ar fi de partea protestatarilor.
10 September 2015
De ce solicitările din PMAN sunt raţionale şi cum ar putea înceta protestele Din păcate, după patru zile de proteste în Piaţa Marii Adunări Naţionale, conducerea ţării şi reprezentanţii manifestanţilor aşa şi nu au mai ajuns să se aşeze la aceeaşi masă.
09 September 2015
De ce Plahotniuc vrea să demonstreze că nu se teme de anticipate Plahotniuc a devenit din nou activ pe Facebook. Aseară a postat un mesaj prin care a vrut să demonstreze că el nu se teme absolut deloc de alegeri anticipate.
08 September 2015
Protestul din PMAN, momentul de cotitură pentru Republica Moldova Ceea ce se întâmplă acum în Piaţa Marii Adunări Naţionale e ceva cu care în cei 24 de ani de independenţă Moldova nu s-a mai întâlnit.
04 September 2015
Plahotniuc la Chişinău, Shor la Orhei; Hoţii miliardului încearcă să ţină lumea departe de proteste După ce au încercat prin denigrări şi sperietori să împiedice populaţia să participe la protestul din 6 septembrie, îndreptat împotriva clasei politice corupte şi a celor care au jefuit miliardul, criminalii au adoptat o nouă strategie: concertele grandioase.
04 September 2015
Plahotniuc, un laş care a devenit previzibil Cred că deja ştie toată lumea de ultima porcărie scoasă de Plahotniuc. Concertul grandios al Unite-ului, o companie de stat, a cărei bani sunt ai contribuabililor, îi aduce duminică, la 11:00, la Moldexpo, pe alde Bănică, Kirkorov, Dan Bălan şi alţi artişti care cer zeci sau chiar sute de mii de euro pentru un recital.
03 September 2015
„Legăturile” Platformei DA cu Dodon, Petrenco, Ţopa şi Plahotniuc Am evitat pe cât posibil în editorialele mele să scriu în calitate de membru al Platformei Civice Demnitate şi Adevăr.
31 August 2015
Plahotniuc, disperat în faţa sfârşitului Sunt ani buni de când eu nu mai urmăresc dejecţiile de la cele 5 posturi de televiziune ale lui Plahotniuc. Facebookul nu prea face însă diferenţe şi aseară în flux mi-a apărut un spectacol de un penibil rar, oferit de un post de televiziune cu acoperire naţională.
27 August 2015
În al 25-lea an, Moldova şi-ar putea recuceri independenţa Îmi amintesc când eram copil cum pe 27 august, atunci când părinţii îmi trasau anumite sarcini întâlnite în orice gospodărie de la sat, refuzam să le fac. Pentru mine atunci această zi, alături de 31 august, era una sacră.
26 August 2015
Timofti, paravanul crimelor comise de Filat şi Plahotniuc Mâine e Ziua Independenţei. Individul care îndeplineşte funcţia de preşedinte al Republicii Moldova va apărea din nou public. Pentru prima dată după învestirea lui Streleţ în funcţie.
  • S
  • tiri NON-STOP
  • J
  • urnal TV