15 October 2015
Unde a fost Plahotniuc atunci când delegaţii săi propuneau „Pacte sociale”? Ieri a avut loc un fel de încercare de a iniţia un „dialog” între guvernare, pe de o parte, şi societatea civilă, pe de alta. Din păcate, pentru a nu ştiu cât oară s-a demonstrat că indivizii care sunt astăzi delegaţi să guverneze nu au absolut nicio legătură cu realităţile şi niciun interes de mai salva ce se poate de salvat din Republica Moldova.
13 October 2015
De ce Plahotniuc îi permite lui Usatîi să se dea în spectacol Unii spun că dacă Usatîi n-ar fi fost scos din cursa electorală în noiembrie 2014, atunci la putere am fi avut o alianţă pro-rusă. Eu, la fel cum am spus-o în decembrie 2014, continui să insist pe ideea că Usatîi a fost poate cel mai convenabil agent electoral a chestiei care se numeşte astăzi AIE 3.
08 October 2015
AIE 3, în moarte clinică; Urmează alianţa PD, PCRM, PSRM? Ieri şase proiecte de hotărâre ale socialiştilor, privind demisiile mai multor şefi de instituţii, au trecut foarte rapid avizul comisiilor parlamentare, susţinute fiind de PSRM şi PCRM.
02 October 2015
Noua tactică a lui Plahotniuc După ce-a speriat cetăţenii la 3 mai şi 7 iunie cu un nou 7 aprilie 2009, la 6 septembrie cu tancurile ruseşti şi teroriştii din Donbas, pentru 4 octombrie, sistemul propagandistic al lui Plahotniuc a inventat o nouă balivernă.
28 September 2015
Oameni care plătesc pentru că protestează şi cetăţeni care sunt plătiţi pentru a protesta În ultimele zile slujitorii din presa lui Plahotniuc şi Filat s-au apucat să compare protestele organizate de către Platforma Civică Demnitate şi Adevăr şi cele ale partidelor conduse de către Dodon şi Usatîi. De fapt acesta a şi fost scopul celor care dirijează acţiunile lui Usatîi şi Dodon. De a încerca să preia, iar dacă nu vor putea, să compromită cele mai ample şi sincere acţiuni de protest de la perioada în care s-a luptat pentru independenţă.
22 September 2015
De ce se sabotează un acord cu FMI; Amicul lui Plahotniuc acordă 3 miliarde Moldovei Demisia lui Drăguţanu de ieri a surprins pe destul de multă lume. Unii au spus că a venit sub presiunea protestelor. Alţii că, de fapt, Plahotniuc i-a permis, încercând să mai calmeze spiritele. Unii, mai naivi din fire, chiar l-au crezut pe Drăguţanu de bune intenţii.
21 September 2015
De ce a plecat Ştirbate din PLDM şi cum îl va aburca Plahotniuc pe Leancă la guvernare Plecarea deputatului Petru Ştirbate din PLDM a lăsat, din punct de vederea teoretic, alianţa de guvernare cu doar 51 de deputaţi. Partidul lui Filat fiind în derivă totală, este posibil ca în următoarele săptămâni să mai fie părăsit de cel puţin un deputat, care mai este şi şef de comisie parlamentară.
21 September 2015
Data viitoare tot Chişinăul va fi blocat Ieri cetăţenii Republicii Moldova au dat dovadă de o nouă demonstraţie de demnitate şi curaj. În jur de o mie de automobile au traversat tot Chişinăul, iar de-a lungul traseului alte câteva mii de şoferi au salutat acest marş fără precedent pentru Republica Moldova prin amploarea sa.
16 September 2015
Cine va fi Saakaşvili de Moldova? M-am uitat ieri pe raportul „Economic Freedom of the World 2015”, un top al libertăţii economice în ţările lumii şi iar m-a apucat ruşinea.
15 September 2015
Streleţ a demonstrat de ce trebuie să demisioneze Noaptea trecută, după ce mi-am petrecut seara în Oraşul Demnităţii, alături de sutele de cetăţeni care stau acolo de mai bine de o săptămână, am urmărit înregistrarea emisiunii cu Streleţ, de la Pro TV.
  • S
  • tiri NON-STOP
  • J
  • urnal TV