17 December 2015
Cine sunt cei care urmau să voteze joi Guvernul Plahotniuc? Ieri s-a spulberat orice dubiu în legătură cu faptul că Plahotniuc, cel care a adus Republica Moldova în dezastrul de astăzi, face tot posibilul pentru a ajunge premier, iar mai târziu chiar şi preşedinte.
17 December 2015
Planul de rezervă al lui Plahotniuc Media e plină în aceste zile cu acelaşi subiect. Presiunile asupra lui Timofti, pentru a-l desemna pe Plahotniuc la funcţia de premier capătă deja cote greu de imaginat.
26 November 2015
A înţeles Bruxelles-ul că Moldova de astăzi este opera lui Plahotniuc? Aseară, la Strasbourg, în Parlamentul European, s-a discutat despre Republica Moldova. Cu multă amărăciune şi dezamăgire europarlamentarii vorbeau despre oligarhie, fraude, compromiterea parcursului european şi furturi sub paravanul integrării europene.
20 November 2015
Cine sunt cei care vor să-l salveze pe Plahotniuc Au trecut deja trei săptămâni de când Plahotniuc prin gura lui Lupu ne asigura, imediat după demisia lui Streleţ, că în maximum o săptămână va fi încropit un nou Guvern.
11 November 2015
Ce-ar fi dacă Timofti ar fi preşedinte, iar Maia Sandu…premier Deşi la fraţii de peste Prut Guvernul Ponta a căzut mai târziu decât Guvernul Streleţ la noi, la Bucureşti foarte repede s-a găsit deja un candidat pentru funcţia de premier.
05 November 2015
Câţi deputaţi vor părăsi PLDM? Decizia de ieri a PLDM-ului, de a intra în opoziţie faţă de Plahotniuc, chiar dacă e luată în al 23-lea ceas şi 59 de minute, este una salutară. E drept că este luată foarte târziu, mai mult ca sigur că se va lăsa cu şi mai multe plecări din partid, atât din Parlament cât şi din teritoriu. Sunt şanse mari ca acest partid să dispară din spectrul politic în următoarele luni, având în cârcă un Filat corupt, trimis la puşcărie, dar şi fiind hăituit de Plahotniuc şi „Borsetka” sa.
03 November 2015
Îl va sacrifica Plahotniuc pe Leancă? După 5 Alianţe pentru Plahotniuc, dintre care trei s-au numit AIE, una CE, iar alta AME, la GBC se coace a 6-a struţo-cămilă care ar urma să întărească în continuare imperiul oligarhului şi să slăbească statul.
30 October 2015
Ce urmează? Urmează Plahotniuc! Aşadar, un premier a fost demis pentru că nu i-a răspuns la telefon lui Plahotniuc. Decizia de demitere a acestui premier a fost luată nu altundeva decât în hotelul lui Plahotniuc, acolo unde cei care chipurile sunt lideri ai Partidului Democrat s-au reunit în cadrul şedinţei Biroului Executiv.
26 October 2015
Cât vor mai convieţui Dodon şi Usatîi? Moldovenii, în special atunci când merg la urnele de vot, votează întotdeauna pentru câteva persoane şi mai puţin pentru partide. Valabilă această regulă este în special pentru electoratul aşa-zis de stânga, cel educat de presa rusă, acolo unde dictatura oligarhică este respectată cu sfinţenie.
16 October 2015
Distrugându-l pe Filat, Plahotniuc a început să-şi dărâme propriul imperiu Nu există absolut nicio urmă de îndoială în legătură cu faptul că Filat trebuie să facă puşcărie. Dar este inadmisibil ca Filat să fie lipsit de imunitate la cererea lui Gurin, cu voturile lui Voronin, Dodon, Ghimpu şi Lupu, şi încătuşat de Chetraru.
  • S
  • tiri NON-STOP
  • J
  • urnal TV