14 March 2016
Sclavi pentru a întreţine imperiul lui Plahotnic; Cât vom plăti şi în 2016 Sâmbătă două evenimente au ţinut prima pagină a portalurilor online. Bine, nu a tuturor portalurilor şi nu neapărat la fel prezentate. Primul ţine de aprobarea politicii bugetar-fiscale pentru anul 2016 de către Guvern. Al doilea este despre bolidul de lux pe care odrasla mai mare a lui Plahotniuc l-a primit cadou cu ocazia împlinirii majoratului.
14 March 2016
Cum speră Plahotniuc să ajungă premier după prezidenţiale Presa a relatat ieri pe larg despre o declaraţie a lui Marian Lupu, insul care ocupă funcţia de preşedinte al PD. Acesta a spus că Plahotniuc nu ar fi interesat de funcţia de preşedinte al ţării, dar că va mai încerca din nou să ajungă premier.
04 March 2016
Leancă, un produs al lui Plahotniuc aflat pe cale de dispariţie În aprilie 2014, în Barometrul Opiniei Publice, premierul de la acea oră, Iurie Leancă înregistra cel mai înalt nivel de încredere pe care l-a avut un politician în ultimii 6 ani.
26 February 2016
Cum vor Plahotniuc, Candu şi Diacov să ajungă în viitorul Parlament În ultimele două zile i-am văzut pe doi dintre fruntaşii grupării politico-mafiote a lui Plahotniuc, care încă se cheamă „Partidul Democrat”, manifestându-şi siguranţa că structura lor va accede şi în viitorul Parlament, chiar dacă vor avea loc anul acesta alegeri anticipate.
22 February 2016
Cum a ratat bugetul de stat miliarde de lei în urma spălărilor de bani ruseşti prin băncile din Moldova Pe lângă epopeea miliardului furat, Republica Moldova a devenit cunoscută în întreaga lume şi prin povestea zecilor de miliarde de dolari spălate prin băncile din ţară.
11 February 2016
Plahotniuc îşi fortifică regimul; Reformele continuă Ieri au avut loc câteva evenimente extrem de importante. Unele au fost reflectate mai mult în presă, iar altele mai puţin. Dar toate, puse cap la cap, arată încă o dată că regimul lui Plahotniuc, care a primit câteva lovituri în ultimele luni, începe să se redreseze destul de rapid.
05 February 2016
Care sunt şansele ca revendicările protestatarilor să fie îndeplinite? În ultimele zile am avut în ţările vecine, România şi Ucraina, două demisii răsunătoare. În cazul României şi-a dat demisia procurorul general. În Ucraina a plecat ministrul Economiei, un lituanian de origine.
14 January 2016
De ce Plahotniuc a ales calea sinuciderii rapide Plahotniuc a surprins ieri pe multă lume cu faptul că, în ciuda valului extraordinar de ostilitate, s-a propus pe sine la funcţia de premier. Recunosc, chiar dacă în ultimele luni am tot scris că Plahotniuc merge din gafă în gafă, o parte din mine credea că va mai da cineva de PD dovadă de luciditate şi-i va putea explica acestui individ că printr-un astfel pas nu face decât să-şi apropie şi mai mult pierzania.
23 December 2015
De ce şi-a tras Plahotniuc Platformă Plahotniuc a „vorbit”, în sfârşit, ieri. E drept, a făcut-o în stilu-i caracteristic. Nu în faţa camerelor de luat vederi. Nu supus unor întrebări din partea jurnaliştilor, ci printr-un comunicat de presă.
22 December 2015
Plahotniuc nu mai e un strateg, ci doar un amator disperat şi îngrozit Ieşirea de ieri a lui Plahotniuc, de la 3:00 noaptea, urmată de pasul făcut de către cei 14 comunişti, au adus destul de mult pesimism şi stupoare în opinia publică. Din nou se vorbea despre „diabolicul strateg” Plahotniuc, despre cât de bine joacă el „şah” şi cum va ajunge foarte rapid prim-ministru.
  • S
  • tiri NON-STOP
  • J
  • urnal TV